MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności....
fot. Michael Abramov/GettyImages

Szkodliwe E-dodatki do żywności. Tym trują nas producenci. Które E mogą szkodzić? Dlaczego nie wszystkie dodatki do żywności są bezpieczne

Dodatki do żywności E

Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności. Niektóre z nich nie są jednak tak bezpieczne, jak dotąd uznawano – i nie chodzi wcale o sztuczne barwniki czy słodziki. Warto wiedzieć, których dodatków unikać.

Zobacz również

Zielnik miejski wraca na Wzgórze Zamkowe w Kielcach. Jakie są tam zioła? [ZDJĘCIA]

NOWE
Zielnik miejski wraca na Wzgórze Zamkowe w Kielcach. Jakie są tam zioła? [ZDJĘCIA]

Co za słowa Marco Reusa o Łukaszu Piszczku! "Zawsze będziesz moim prawym obrońcą"

Co za słowa Marco Reusa o Łukaszu Piszczku! "Zawsze będziesz moim prawym obrońcą"

Polecamy

Noc Muzeów w Olsztynie! Program

Noc Muzeów w Olsztynie! Program

Spróbuj zamiast piwa. Gasi pragnienie, odmładza, odchudza. Tani napój zrobisz w domu

Spróbuj zamiast piwa. Gasi pragnienie, odmładza, odchudza. Tani napój zrobisz w domu

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało